Avera Stucadoors VOF
  Diamant 4 | 2719RX Zoetermeer
  Telefoon 079 - 361 65 47
  Fax 079 - 361 62 11
  Mobiel 06 - 226 037 81
  Email info@avera-stucadoors.nl

  Sierpleisters - Afwerking Stucwerk

  Wilt u een gezellige, warme sfeer in huis creëren en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij.

  Sierpleister is er in verschillende soorten, zo is er spachtelputz, barokpleister, minigraniet, granol en rustiekputz. Ook een metallic afwerking behoort tot de mogelijkheden.

  In principe is sierpleister overal mogelijk. In nieuwbouwwoningen, maar tevens in de renovatie op risicoplaatsen. Door ons word van te voren gaas aangebracht om scheuren te voorkomen. Er wordt alleen gewerkt met eersteklas pleisters, binnen-buitenkwaliteit, welke in de stucadoorswereld ruimschoots zijn sporen heeft verdiend door elasticiteit, kleurvastheid en levensduur.

  De ijzersterke afwerking van sierpleister is ideaal in een gezin met kinderen omdat het stootvast is en goed schoon te maken.

  Sierpleisterwerk foto's

  dscjpgdscjpgmetallicspachtelputzjpgspachtelputztrapgatjpgspagtelputzmmbluejpgspagtelputztrendyblauwtegenwitstrakkehoekjpgspagtelputzjpgtrendyspachtelputzjpg